• Δευτ - Σαβ 8.00 - 18.00
  • 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 28, 53100 ΦΛΩΡΙΝΑ
  • +30 23850 26074

Υπηρεσίες

BOSCH CAR SERVICE

Εξουσιοδοτημένος επισκευαστής KIA MOTORS
Καθώς η Bosch συνεργάζεται με όλους σχεδόν τους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, η υπευθυνότητα των συνεργείων Bosch Car Service είναι εγγυημένη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται άριστες υπηρεσίες στο Service Αυτοκινήτων για όλες τις μάρκες των αυτοκινήτων.

Μόνο το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας
Είμαστε ειδικοί στα πρόσθετα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας. Από μίζες μέχρι πρόσθετη θέρμανση – το μοναδικό εύρος των προϊόντων μας προσφέρει όλα τα είδη ανταλλακτικών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Έλεγχοι και συντήρηση για την ασφάλειά σας
Εάν χρειάζεστε έλεγχο του οχήματός σας, επίσημους ελέγχους ή επιθεώρηση, διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με προηγμένη τεχνολογία ελέγχου και εργαλείων για αυτόν ακριβώς το σκοπό – επαγγελματικά, γρήγορα και οικονομικά.

Το προσωπικό σας ημερολόγιο υπηρεσιών
Το ημερολόγιο υπηρεσιών προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Περιλαμβάνει όλες τις ημερομηνίες συντήρησης και ελέγχου και τεκμηριώνει τις εργασίες συντήρησης, π.χ. τους ελέγχους και τις αλλαγές λαδιών. Αυτά είναι σημαντικά στοιχεία κατά την αγορά ή πώληση ενός αυτοκινήτου.

exousiodotimeno-sinergeio-soumpasis-florina
exousiodotimeno-car-service

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Μηχανικά συστήματα
Το δίκτυο συνεργείων Bosch Service διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για κάθε μηχανικό μέρος του οχήματός σας. Οι επαγγελματίες μας εργάζονται με προηγμένη τεχνολογία ελέγχου και χρησιμοποιούν αποκλειστικά ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας για το Service Αυτοκινήτων σας.

Ηλεκτρονικά συστήματα
Οι επαγγελματίες μας μπορούν να εργαστούν σε όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματός σας. Εξάλλου, η Bosch ήταν πάντα πρωτοπόρος σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκινήτου – από μπαταρίες μέχρι και συστήματα ψεκασμού καυσίμων.

Συστήματα ψεκασμού
Το δίκτυο συνεργείων Bosch Car Service προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία για σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κινητήρων: Χρησιμοποιούμε μέθοδο διάγνωσης με ηλεκτρονική υποστήριξη και ειδικό συντονισμό για να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος και να βελτιώσουμε την απόδοση του κινητήρα.

Πολυτελή αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας
Ενδιαφέρεστε για αξεσουάρ κλιματισμού ή τεχνολογία επικοινωνίας πολυμέσων; Προσφέρουμε υπεύθυνες συμβουλές, τέλεια εγκατάσταση και εκτελούμε εργασίες τακτικής συντήρησης.

service αυτοκινήτων
bosch-car-service
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
Επικοινωνία
+30 23850 26074
Αλλαγή Μεγέθους
Αντίθεση
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!